Andreea Dragoman la Jocurile Olimpice

Luna octombrie aduce în prim plan Jocurile Olimpice de Tineret, care vor fi găzduite de capitala Argentinei, Buenos Aires. Municipiul Mediaș are o reprezentantă de prestigiu în lotul național care va reprezenta România la această competiție. Este vorba de Andreea Dragoman, elevă a Liceului Teoretic „Axente Sever” în clasa a XII-a la profilul Științe Sociale, de asemenea multiplă campioană națională și europeană la tenis de masă.

Andreea Dragoman face parte din delegația olimpică a României, urmând să reprezinte țara noastră la tenis de masă. Sportiva axentistă și-a asigurat biletele pentru Jocurile Olimpice de Tineret în luna februarie a acestui an, când s-a impus în turneul de calificare din Cehia, de la Hodonin.

Delegația olimpică a României cuprinde 34 de sportivi din 14 domenii ale sportului. Jocurile Olimpice de Tineret se vor desfășura în perioada 6-18 octombrie 2018 la Buenos Aires. 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>