Premii pentru axentiști la ”Bibicu din nou pe scenă”

Sâmbătă 13 octombrie Sala Traube a găzduit a 12-a ediție a Festivalului de Teatru interșcolar „Bibicu’ din nou pe scenă”. La acest festival au participat 14 unități de învățământ preuniversitare din municipiul Mediaș și din împrejurimi, între acestea aflându-se și Liceul Teoretic Axente Sever.

Elevii axentiști Iulia Oltean din clasa a XI-a Filologie și Șerban Sebastian din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză au pus în scenă piesa “Concert la două țambale”. Prestația celor 2 elevi ai liceului nostru, îndrumați de doamnele profesoare Ioana Bonțida și Diana Streza, a atras atenția publicului medieșean și implicit a juriului festivalului. Astfel, axentiștii au obținut locul al treilea la Festivalul de Teatru interșcolar „Bibicu’ din nou pe scenă”.

Prestația celor doi liceeni a fost apreciată și prin acordarea premiului special pentru costume, respectiv a premiului special de interpretare pentru personajul Tetea.

Festivalul de Teatru interșcolar „Bibicu’ din nou pe scenă” a fost organizat de primăria municipiului Mediaș în colaborare cu Asociaţia Teatrul Popular Mediaş.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>