Iulia Ivan, medaliată cu echipa națională de karate

În perioada 25-28 octombrie 2018 Malta a găzduit Campionatul European de Karate WUFK, competiție la care au participat sportivi din 26 de țări. Lotul național al României a avut în componență 100 de sportivi, cadeți și juniori, iar 6 dintre aceștia provin de la clubul Ippon din Mediaș.

Una dintre sportivele medieșene care a reprezentat țara noastră la Campionatul European de Karate din Malta este Iulia Ivan, elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic „Axente Sever”, la profilul Științele Naturii Intensiv Engleză. Sportiva axentistă a încheiat concursul la individual pe poziția a 5-a la kata și kumite. Medalia de bronz pentru România a fost obținută de două reprezentante ale clubului Ippon Mediaș, la categoria 11-12 ani.

Iulia a împlinit recent vârsta de 15 ani și a concurat la cadeți pentru echipa națională a României.

Iulia Ivan este legitimată de aproape 9 ani la CS Ippon Mediaș, club la care îi are ca antrenori pe Dora și Răzvan Hanga, pe Doru Țichindelean și pe Nicușor Armenean. Sportiva axentistă a mai participat în trecut la campionatele europene desfășurate în Italia, Belgia, Irlanda, Polonia sau în urmă cu un an la Cluj-Napoca.

Federaţia Română de Karate WUKF și-a propus ca ţara noastră să se claseze pe podium, iar astfel sportivii să marcheze şi prin rezultatele lor Centenarul Marii Uniri. Campionatul European de Karate WUFK a ajuns în acest an la ediția a 10-a.

  Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>