Activități extrașcolare ale lunii noiembrie 2018

Liceul Teoretic Axente Sever se dovedește a fi o școală prietenoasă deschisă tuturor nu numai din prisma bunei pregătiri a elevilor și a condițiilor de studiu asigurate acestora, ci și prin numeroasele activități școlare și extrașcolare.

Luna noiembrie 2018 s-a arătat bogată în activități extrașcolare, ea debutând pe 9 noiembrie cu Balul Bobocilor, organizat de elevii claselor a XI-a. O săptămână mai târziu, adică în perioada 17-18 noiembrie bobocii și organizatorii balului au realizat excursia tradițională de după bal, locul ales fiind comuna Albac din județul Alba.

Îndrumați de diriginții claselor a XI-a, cărora li s-au alăturat doamna profesoară Alina Boian de la clasa a IX-a Matematică Informatică și doamna directoare Ana-Maria Agîrbiceanu, axentiștii au petrecut un week-end de vis în care au vizitat ghețarul de la Peștera Scărișoara și au coborât în căutarea aurului la Roșia Montană.

O altă clasă a liceului nostru s-a deplasat în aceeași perioadă la Bușteni. Este vorba de clasa a X-a Științele Naturii Intensiv Engleză, condusă de domnul profesor Ioan Chindea. Liceenii clasei a X-a au avut parte de 3 zile de distracție prin stațiunile de pe Valea Prahovei, muzeul Peleș fiind unul dintre reperele importante ale excursiei.

Deși se apropie perioada lucrărilor semestriale, pentru elevii axentiști și pentru cadrele didactice vor continua activitățile extrașcolare până la vacanța de iarnă. Astfel, în săptămânile care urmează elevii liceului nostru se vor deplasa la Sibiu atât pentru vizite informale la Universitatea Lucian Blaga cât și pentru a simți magia sărbătorilor de iarnă. O altă destinație pentru unele clase din liceu va fi municipiul Brașov.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>