Axente Sever, unul dintre cele două licee din România participante la Campionatul European de Șah Online

Miercuri, 21 noiembrie de la ora 16 a avut loc a doua ediție a Campionatul European de Șah Online pentru liceu. La acest turneu internațional au participat echipe din țări precum Rusia, Republica Moldova, Estonia, Muntenegru sau Israel. Țara noastră a fost reprezentată de o școală din capitală și de Liceul Teoretic „Axente Sever”.

4 axentiști și-au testat abilitățile în domeniul sportului minții cu elevi din celelalte țări participante. Este vorba de Timeea Suciu din clasa a X-a Filologie intensiv Engleză, Ioana Narița și Ioan Folea din clasa a XI-a Științele Naturii și de Iulian Câmpean din clasa a X-a Științele Naturii Intensiv Engleză. Cei 4 axentiști sunt îndrumați de doamna profesoară Miredda Câmpean.

Activitatea s-a desfășurat într-unul din laboratoarele de informatică ale liceului medieșean. Axentiștii își propun să-și dezvolte abilitățile și viteza de reacție în domeniul sportului minții, și să participe la cât mai multe asemenea competiții.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>