Patru axentiști în Antalya

Lotul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaș a plecat sâmbătă 12 ianuarie 2019 în cantonament în Antalya, timp de două săptămâni. Fotbaliștii antrenați de Edi Iordănescu vor disputa în acest stagiu de pregătire patru partide de verificare cu echipe de club din Ungaria, Azerbaidjan, Coreea de Sud și Ucraina. Din lotul de jucători deplasat în Turcia fac parte și 4 elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de Cristian Avram și de Daniel Nicula din clasa a IX-a a profilului de Instructor Sportiv, respectiv Bogdan Jica și Raul Hăjmășan din clasa a XII-a Instructor Sportiv.

Daniel Nicula se anunță un atacant promițător, fiind transferat la gaz Metan Mediaș după un sezon excelent la Clubul Sportiv Școlar Blaj. Colegul său de clasă Cristian Avram nu se va întoarce cu echipa din Antalya, la finalul stagiului de pregătire, urmând să participe la un cantonament al echipei naționale sub 15 ani. Cantonamentul lotului României under 15 se va desfășura în Cipru.

În ceea ce-i privește pe Bogdan Jica și Raul Hăjmășan, aceștia sunt vicecampioni naționali la categoria sub 19 ani și au șansa să devină jucători de bază ai echipei pregătite de tehnicianul Edi Iordănescu. În prezent în lotul formației Gaz Metan Mediaș se află absolvenți ai liceului nostru care sunt foarte bine cotați în Liga I, precum portarul Andrei Cristea, fundașul Răzvan Trif sau mijlocașul Darius Olaru.

Le dorim jucătorilor convocați la echipa mare a Gazului Metan și la loturile naționale să se afirme și să fie convocați la fiecare joc din Liga I respectiv la acțiunile echipelor naționale de fotbal. 

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>