La Liceul Axente se va vorbi … chineza

Cu toții avem uneori senzația, atunci când ne aflăm într-un dialog pe un domeniu dificil pentru noi, că interlocutorul nostru vorbește chinezește. Ei bine, la Liceul Teoretic „Axente Sever” se va vorbi chineză…la propriu. Unitatea noastră de învățământ își diversifică oferta filologică, urmând să se inființeze o clasă de limba chineză. Aceasta va fi rezultatul unui parteneriat încheiat între Institutul Confucius din Sibiu și Liceul Teoretic „Axente Sever”. Anul trecut municipiul Mediaș a semnat un memorandum de înțelegere în vederea cooperării cu orașul chinez Gaoyou.

O delegație a Institutului Confucius din Sibiu a fost primită marți la Primăria Mediaș. Discuțiile s-au axat pe posibilitatea înființării la Liceul Teoretic „Axente Sever” a unei clase de limba chineză.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>