Ioana Narita continuă tradiția șahului la LTAS

Liceul Teoretic „Axente Sever” continuă să aibă practicanți de bază ai sportului minții. După ce ani la rând emblema șahului a fost susținută de Teodora Popa, acum în 2019 Ioana Narița reprezintă unitatea noastră de învățământ la nivel înalt în domeniul șahului.

La sfârșitul săptămânii trecute Ioana Nariţa a participat la faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar în domeniul şahului. Acţiunea s-a desfăşurat joi 14 martie 2019 la Colegiul Naţional „Octavian Goga” din Sibiu. Şahista liceului nostru a obţinut premiul al treilea la această competiţie.

Ioana Nariţa este elevă în clasa a XI-a la profilulul de Ştiinţele Naturii de la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Ea practică sportul minţii din copilărie iar acest sport i-a devenit, ca şi Teodorei Popa, un mod de viaţă şi de bună organizare. Îi dorim succes şi în acest minunat sport nobil şi cât mai multe performanţe pe viitor.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>