Inca o olimpică națională la LTAS

Liceul Teoretic „Axente Sever” are încă o elevă calificată la o olimpiadă națională. După ce Sebastian Fetean din clasa a X-a Matematică-Informatică s-a calificat la olimpiada națională de geografie iar Andreea Dragoman din clasa a XII-a Științe Sociale și Andreeas Secetă din clasa a X-a Filologie vor reprezenta liceul nostru la tenis de masă, a venit și rândul limbii engleze.

Sâmbătă 23 martie 2019 Ioana Blaga din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză a trecut cu brio peste proba de baraj pentru calificarea la olimpiada națională de limba engleză. Axentista noastră a obținut cel mai mare punctaj la faza județeană a olimpiadei de limba engleză din 9 martie și a repetat această performanță două săptămâni mai târziu. Ioana Blaga are un istoric amplu dedicat limbii engleze, atât anul trecut cât și anul acesta calificându-se la faza regională a concursului Public Speaking.

Le dorim succes tuturor elevilor care reprezintă cu cinste unitatea noastră de învățământ la concursurile naționale. Faza națională a olimpiadei de limba engleză se va desfășura la Ploiești în perioada 22-26 aprilie, iar etapa națională a olimpiadei de geografie va avea loc la Târgu Mureș în perioada 29 aprilie – 5 mai 2019.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>