Paul Cucerzan, specialistul LTAS in kickboxing

Liceul Teoretic „Axente Sever” are clase cu profil vocațional de instructor sportiv, ai cărei componenți practică, in majoritatea cazurilor, sporturi precum fotbal, handbal, baschet sau atletism. In afara acestor sporturi există și practicanți ai artelor marțiale, indeosebi kickboxingul.

Cel mai reprezentativ practicant al acestui sport in unitatea noastră de invățământ este Paul Cucerzan, elev in clasa a XI-a a profilului de Instructor Sportiv. Paul a fost component al clubului Dragon Fight Academy Mediaș, club inființat de Mircea Mihai la inceputul anului 2018.

Ca sportiv al clubului Dragon Fight Academy, Paul a participat la mai multe competiții de kickboxing pe parcursul anului 2018, câștigând locul I in gale precum ”Fight for Glory” de la Rodna sau in concursuri precum ”Cupa Cetatea Rodna” sau Cupa Mediașului.

De la inceputul acestui an Paul Cucerzan este component al clubului sportiv Superpro România din Sibiu. Cel mai recent succes in tricoul noului său club a fost obținerea locului I in competiția de kickboxing de la Deva, din 16 martie, la categoria 85 de kilograme.

Paul Cucerzan este elev in clasa a XI-a a profilului de Instructor Sportiv de la Liceul Teoretic Axente Sever. Planurile sale de viitor cuprind participarea la cât mai multe gale și competiții de kickboxing, prima dintre acestea urmând să se desfășoare la 14 mai la Baia Mare. De asemenea practicantul axentist al artelor marțiale își propune o clasare cât mai bună la campionatele europene care vor avea loc la toamnă. Noi ii dorim mult succes in toate aceste competiții.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>