Licean pentru o zi – 15 aprilie 2019

Luni 15 aprilie 2019 Liceul Teoretic „Axente Sever” a organizat acțiunea ”Licean pentru o zi”, dedicată elevilor claselor a VIII-a de la școlile gimnaziale din municipiul Mediaș și din împrejurimi. Viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a au luat parte la experimentele și concursurile din cabinetele unității de învățământ precum și din sala de sport.

Cu acest prilej a fost prezentată și oferta educațională a liceului pentru anul școlar 2019 – 2020. Viitorii liceeni au la dispoziție 5 clase cu o ofertă variată și atractivă totodată. Astfel, cei pasionați de matematică și științele exacte pot opta pentru clasa de matematică-informatică sau pentru clasa de științele naturii intensiv engleză.

Elevii inclinați mai degrabă spre lectură și creativitate pot opta pentru clasa de filologie intensiv engleză sau pentru clasa de științe sociale. În ceea ce-i privește pe elevii care au o bună pregătire fizică și nu se regăsesc în domeniul științelor exacte sau al literaturii, alternativa oferită de liceul medieșean este clasa de Instructor Sportiv.

Prin acțiunea ”Licean pentru o zi” unitatea medieșeană de învățământ se dovedește a fi ”O școală prietenoasă, deschisă tuturor” și își dorește să atragă cei mai buni absolvenți ai claselor a VIII-a către viața și provocările de axentist. Alte activități ale programului ”Să știi mai multe, să fii mai bun” includ vizitarea Universității ”1 Decembrie” din Alba Iulia sau excursii pe mai multe zile la Albac, Sovata sau Cluj Napoca.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>