Iulia Ivan, o nouă medalie de aur la Sighișoara

Sâmbătă 4 mai 2019 Sala Polivalentă Radu Voina din Sighișoara a găzduit prima ediție a Cupei Hara la karate. La această competiție au participat peste 250 de sportivi din mai multe județe, care au concurat la categorii de vârstă între 7 și 18 ani. Municipiul Mediaș a fost reprezentat de sportivi ai Clubului Sportiv Ippon pregătiți de antrenorii Dora Hanga, Răzvan Hanga şi Doru Țichindelean.

Din lotul clubului Ippon Mediaș face parte și eleva Iulia Ivan din clasa a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză. Aceasta a obținut medalia de aur la kumite individual 14-15 ani, categoria +55kg. De asemenea sportiva axentistă a câștigat medalia de aur a Cupei Hara împreună cu echipa Clubului Sportiv Ippon.

Iulia Ivan este legitimată la Clubul Sportiv Ippon Mediaș și a participat în acest an 2019 la mai multe competiții de kumite și kata. Cea mai recentă competiție a fost Cupa Colegiului Național Aurel Vlaicu din București, desfășurată luna trecută în capitală.

Sportiva axentistă se pregătește de Campionatul Național de Karate care se va desfășura la Târgoviște în perioada 18-19 mai 2019. Îi dorim multă baftă și-i ținem pumnii în continuare.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>