Șahiștii LTAS s-au calificat la finala Campionatului Național Școlar GSL

Sâmbătă 18 mai 2019 Liceul Teoretic Axente Sever a găzduit faza județeană a Campionatului Național Școlar de Șah Individual GLS. La această competiție au participat 45 de elevi de la școli și licee din județul Sibiu, de la clasa pregătitoare până la clasa a XI-a.

Unitatea noastră de învățământ a fost reprezentată de 5 practicanți ai sportului minții. Este vorba de Ștefan Muntean din clasa a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză și de Mathias Gherasim din clasa a IX-a Matematică Informatică, de Timeea Suciu din clasa a X-a Filologie intensiv Engleză respectiv de David Gherasim din clasa a X-a Matematică Informatică, în vreme ce reprezentanta LTAS din clasa a XI-a a fost Cristina Hang de la profilul Științele Naturii intensiv Engleză. Toți cei 5 șahiști s-au calificat la finala Campionatului Național Școlar de Șah care va avea loc la Băile Olănești.

Campionatul Național Școlar de Șah Individual se desfășoară după sistemul elvețian de joc de cinci runde, primele 3 locuri la fiecare clasă, atât băieți cât și fete asigurând calificarea la faza finală. Competiția pentru liceeni va avea loc la Băile Olănești in perioada 7-10 iulie.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>