Final de an scolar la Liceul Axente

14 iunie…ziua mult așteptată de toți elevii a venit o dată cu vara. A fost ziua în care clopoțelul a sunat pentru ultima dată în anul școlar 2018-2019 și a anunțat începutul vacanței. A fost în același timp și ziua bilanțurilor, în care anul școlar s-a încheiat prin festivitatea de premiere a celor mai buni elevi dintre cei buni.

Acest lucru s-a întâmplat și la Liceul Teoretic Axente Sever. În prezența părinților și a părintelui protopop Achim Sărășan, festivitatea de încheiere a anului școlar a început prin premierea elevilor care au obținut rezultate extrașcolare deosebite și au reprezentat cu cinste unitatea noastră de învățământ la olimpiade, concursuri și simpozioane naționale și internaționale.

Ulterior fiecare diriginte din clasele IX-XI i-a premiat pe elevii merituoși care s-au distins prin rezultate extraordinare la invățătură în anul școlar 2018-2019.

Dacă elevii claselor IX-XI au parte de o vacanță binemeritată, emoțiile își vor spune cuvântul în săptămânile următoare pentru absolvenții școlilor gimnaziale și respectiv ai claselor a XII-a. Pentru ei urmează Evaluarea Națională, respectiv probele scrise ale examenului de bacalaureat.

Conducerea Liceului Teoretic „Axente Sever”, împreună cu profesorii instituției noastre de învățământ, urează tuturor elevilor vacanță plăcută, iar pentru absolvenți mult succes la examenul maturității.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>