Prima zi ca axentista pentru Iulia Marginean, prima medalie la Jocurile Internationale ale Copiilor

Între noii elevi ai Liceului Teoretic Axente Sever se află și atleta Iulia Mărginean, absolventă a Școlii Gimnaziale Constantin Ioan Motaș. Noua axentistă se află în aceste zile în Rusia, la Ufa, cu ocazia Jocurilor Internaționale ale Copiilor.

Municipiul Mediaș este singurul oraș din România care participă la aceste jocuri și este reprezentat la discipline sportive precum baschet, atletism și aruncarea greutății.

Pe 12 iulie 2019 atleta Iulia Mărginean a adus delegației orașului nostru medalia de aur la proba de 800 de metri. Iulia Mărginean este junioară 3 la atletism și este pregătită de antrenorul Vasile Herman.

În aceeași zi Iulia Mărginean a devenit elevă a Liceului Teoretic Axente Sever, în clasa a IX-a a profilului de Științele Naturii intensiv Engleză.

O felicităm pe noua noastră axentistă, îl felicităm pe antrenorul Vasile Herman și dorim succes în continuare delegației de sportivi care reprezintă municipiul Mediaș la Jocurile Internaționale ale Copiilor de la Ufa.

Delegația Mediașului la Jocurile Internaționale ale Copiilor este compusă din 15 copii și 6 oficiali și este condusă de profesorul Mihai Moldovan, Directorul Clubului Sportiv Școlar Mediaș.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>