Ultimele locuri la admiterea in clasa a IX-a la LTAS

Liceul Teoretic Axente Sever a dat startul admiterii în clasa a IX-a încă de la jumătatea lunii mai, atunci când au fost susținute probele de aptitudini pentru profilul de instructor sportiv. Această clasă s-a format înainte de repartizarea computerizată și reunește în prezent 26 de absolvenți ai claselor a VIII-a.

În urma repartizării computerizate s-au format celelalte 4 clase ale unității noastre de învățământ, două la profilul real (matematică-informatică și științele naturii intensiv engleză) și două la profilul uman (filologie intensiv engleză și științe sociale).

Liceul nostru mai are încă 2 locuri la clasa de instructor sportiv, care vor fi puse la dispoziția absolvenților clasei a VIII-a în a doua etapă de admitere în învățământul liceal.

Astfel, aspiranții se vor înscrie în zilele de 24 și 25 iulie la secretariatul unității noastre de învățământ, și vor susține probele de aptitudini în ziua de luni 29 iulie 2019. Mult succes!

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>