Doi axentiști fac pasul spre echipa mare de baschet

Echipa de baschet CSM Mediaș a reluat miercuri 21 august 2019 pregătirile pentru noul sezon competițional al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Primele partide pentru elevii antrenorului Mihai Popa vor avea loc la începutul lunii octombrie, în dubla cu formația CSM Miercurea Ciuc din Cupa României. Pentru noul sezon antrenorul CSM Mediaș va promova 4 juniori de perspectivă, care să intre treptat în angrenajul echipei mari.

Doi dintre acești juniori aflați în vederile tehnicianului medieșean sunt elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de Theodor Dăbău din clasa a XI-a Matematică-Informatică și de Andrei Albu din clasa a IX-a Matematică-Informatică. Acesta din urmă a făcut parte din lotul deplasat luna trecută de antrenorul Cosmin Ploscar la Jocurile Internaționale ale Copiilor de la Ufa din Rusia.

Le dorim baschetbaliștilor axentiști să se integreze în lotul echipei mari a CSM Mediaș și să devină jucători de bază ai formației orașului nostru. Ceilalți juniori aflați în vederile antrenorului Mihai Popa sunt Răzvan Gabor și Rareș Hancăș.

Echipa CSM Mediaș a încheiat sezonul trecut pe poziția a 12-a în Liga Națională de Baschet Masculin și va lua startul competițional în a doua grupă valorică a campionatului. Primul meci de campionat va avea loc pe 12 octombrie pe teren propriu în compania formației CSM Focșani.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>