Un nou inceput … borna 2019 – 2020

Noul an școlar aduce pentru unii elevi bucuria revederii colegilor și emoțiile unui nou început pentru elevii clasei a IX-a, dar și o tristețe profundă pentru cei care realizează cât de repede a trecut vacanța și au luat sfârșit nopțile albe de vară.

La Liceul Teoretic „Axente Sever” anul școlar a început luni 9 septembrie prin festivitatea de deschidere, la care au participat directoarea instituției, Ana-Maria Agîrbiceanu, reprezentanți ai primăriei Mediaș, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Protopopiatului Ortodox Mediaș, alături de diriginți, părinți și nu în ultimul rând beneficiarii actului educațional, peste 630 de elevi. Cele mai mari emoții au aparținut evident bobocilor din clasele a IX-a, care şi-au cunoscut diriginţii şi colegii alături de care îşi vor petrece o bună parte a adolescenţei lor

Astfel a debutat anul şcolar 2019-2020 la Liceul Teoretic „Axente Sever”, un început sub auspiciile celor mai bune rezultate din Mediaș obținute în ultimii ani la examenele naționale, ceea ce face din unitatea noastră de învățământ cel mai bun liceu din zona de nord a județului.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>