Mediasul a raspuns „PREZENT” la o noua actiune „Let’s do it”

Programată inițial pe 5 octombrie 2019, activitatea de curățenie „Let’s do it Mediaș” s-a desfășurat 2 săptămâni mai târziu, adică sâmbătă 19 octombrie. Aproape 600 de voluntari din municipiul Mediaș au participat sâmbătă dimineața la cea mai mare acțiune de curățenie, care a reușit să mobilizeze an de an tot mai multe persoane. Elevi ai școlilor și liceelor din oraș, alți voluntari din municipiu sau din localitățile învecinate, toți au dorit să participe la curățenie.

Zonele în care s-a acţionat au fost Greweln, Wewern, Eleșteu, Barajul Ighiș, Automecanica, zona BinderBubi și Izvorul Dorului din Gura Câmpului, dar și zona centrală a orașului. Liceul Teoretic „Axente Sever” a participat ca de fiecare dată cu un număr impresionant de elevi care și-au unit forțele în jurul ideii de curățenie și păstrare a acesteia, dar și datorită calității de Școală Eco a unității medieșene de învățământ. Axentiștii au contribuit, după cum se vede și in imagini, la curățarea și igienizarea zonei Barajului Ighiș.

Conform informațiilor postate de doamna Cristina Pustai Szikszai, coordonatoarea acțiunii „Let’s do it Mediaș”,  583 de voluntari din municipiul Mediaș și alți 170 de voluntari din comunele invecinate au predat către societatea de salubritate ECO-SAL peste 4 tone și jumătate de deșeuri (4520 kg).

Transportul către şi dinspre locaţii a fost asigurat de societatea de transport în comun din oraș.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>