De 3X Belis

Localitatea Beliș din județul Cluj rămâne un magnet deosebit de puternic pentru elevii clasei a XI-a Filologie intensiv Engleză. Filologii axentiști s-au aflat în ultimul weekend al lunii octombrie la poalele muntelui Vlădeasa.

Este pentru a treia oară în care elevii clasei a XI-a Filologie au participat la o excursie la Beliș, dintre care de două ori doar în acest an 2019. Peisajele, muntele, aerul curat, liniștea, evadarea în natură, bucatele locale, sunt doar câteva din ingredientele care atrag filologii (și nu numai) în zona Apusenilor. La acestea s-a adăugat și vremea superbă de vară de care au avut parte liceenii noștri.

Axentiștii prezenți la Beliș au avut parte de o excursie de neuitat, presărată cu meciuri de fotbal în nocturnă, cu deplasări pe serpentinele către comuna Fântânele și nu în ultimul rând plimbări cu hidrobicicletele pe lacul de acumulare de la Fântânele. Finalul excursiei a lăsat în rândul excursioniștilor un regret puternic pentru timpul care a trecut mult prea repede, dar și dorința de a reveni cât mai curând la Beliș.

Tot de o vreme superbă s-au bucurat și elevii a 3 clase de a IX-a, care s-au aflat și ele în excursie în același sfârșit de octombrie. Este vorba de clasele de Matematică Informatică, Științele Naturii intensiv Engleză și de Științe Sociale. Acestea au participat la prima excursie din viața lor de liceeni la Râu Sadului și s-au bucurat din plin de prima lor activitate extrașcolară.

Tonul excursiilor a fost dat în acest an școlar de clasa a X-a Filologie intensiv Engleză, care a petrecut perioada 18-20 octombrie în zona Bran – Moeciu, județul Brașov.

La nivelul unității noastre de învățământ luna noiembrie va aduce cu siguranță și alte activități extrașcolare atractive pentru axentiști, începând cu Balul Bobocilor dar și cu o excursie comună a bobocilor și a organizatorilor acestui Bal.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>