Seara de vis la Sala Traube pentru bobocii LTAS

Joi 7 noiembrie 2019 Sala Traube a găzduit cel mai așteptat eveniment al toamnei pentru liceul nostru, Balul Bobocilor. Balul a însemnat rezultatul final al unei perioade de 5 săptămâni pline de emoții, de repetiții și de pregătiri intense atât pentru bobocii unității noastre de învățământ, cât și pentru organizatorii acestui eveniment, clasele a XI-a din Liceul Teoretic „Axente Sever”. În același timp a fost o perioadă plină de satisfacții pentru toți cei implicați, care astfel au legat noi prietenii și au muncit ca o echipă pentru rezultatul final – cel mai reușit Bal al Bobocilor din ultimii ani.

Timp de aproape 3 ore cei 18 liceeni de clasa a IX-a care au urcat pe scena Balului Bobocilor au reușit să încânte publicul medieșean prin abilitățile de care au dat dovadă. Bobocii au avut parte de probe de dans, de aptitudini, de cultură generală și de probe surpriză pregătite de colegii lor mai mari din clasele a XI-a.

Tema Balului a fost una specială, călătoria în timp (Time Travel). Bobocii s-au pregătit exemplar, intrând în pielea unor personaje celebre ale secolului al XX-lea și ale genurilor muzicale specifice acestei perioade. Organizatorii nu s-au lăsat nici ei mai prejos, punând in scenă dansuri și purtând costumații specifice începutului de secol XX.

Juriul a avut o misiune deosebit de dificilă în a-i alege pe bobocii cei mai buni dintre cei buni, fiecare dintre aceștia reușind să impresioneze pe scena Sălii Traube și să smulgă aplauzele publicului medieșean.

În cele din urmă titlul de Miss Boboc 2019 al Liceului Teoretic „Axente Sever” i-a revenit Iuliei Mărginean din clasa a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză, iar titlul de Mister Boboc 2019 a fost adjudecat de Andrei Negrea din clasa a IX-a Matematică Informatică.

Felicitări organizatorilor din clasele a XI-a (Filologie, Matematică Informatică, Științele Naturii, Științe Sociale, Științele Naturii intensiv Engleză și Instructor Sportiv) pentru implicarea de care au dat dovadă, felicitări diriginților celor 6 clase pentru sprijinul acordat echipei Balului Bobocilor și nu în ultimul rând felicitări bobocilor care au acumulat astfel experiența necesară pentru a fi peste timp ei inșiși îndrumători ai altor elevi care vor trece pragul unității noastre de învățământ.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>