Axentisti premiați de Consiliul Judetean Sibiu

Luni 16 decembrie 2019 Consiliul Județean Sibiu a găzduit a doua ediție a Galei Performanței în învățământul Preuniversitar. Elevii cu rezultate deosebite la învățătură sau cu rezultate notabile la concursuri, olimpiade naționale sau internaționale au fost premiați de către Consiliul Județean Sibiu.
Între elevii care au obținut rezultate deosebite pe parcursul anului 2019 s-au aflat și doi axentiști. Este vorba de Alexandru Călin Pintea, din clasa a X-a Matematică Informatică, și de Silviu Mija, din clasa a X-a Instructor Sportiv, ambii fiind calificați la Olimpiada Națională a Meșteșugurilor Artistice Tradiționale. Alexandru Pintea a obtinut premiul I la sectiunea Mobilier Pictat, în timp ce Silviu Mija a reușit aceeași performanță la secțiunea Metaloplastie.
Consiliului Județean Sibiu a premiat 103 elevi și 47 de profesori din municipiile Sibiu și Mediaș și din localitățile Avrig, Șelimbăr, Cristian, Racovița, Turnu Roșu, Gura Râului și Arpașu de Jos.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>