Cea mai frumoasa clasa

Apropierea sărbătorilor de iarnă i-a determinat pe liceenii noștri să-și decoreze sălile de clasă cu elementele specifice Crăciunului. Marți 17 decembrie 2019 o comisie formată din profesori care nu sunt diriginți în unitatea noastră de învățământ a trecut prin fiecare sală de clasă pentru a urmări cât de mult s-au implicat elevii în decorarea acestor săli. Criteriile desemnării celei mai frumoase clase au fost legate de păstrarea curățeniei în săli, de existența unui panou eco, respectiv de confecționarea unor decorațiuni de iarnă din materiale reciclabile, precum și implicarea și originalitatea de care au dat dovadă axentiștii noștri.

Ca urmare, în cadrul concursului ”Cea mai frumoasă clasă”, comisia a stabilit următoarea ierarhie:
Locul I: Clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză
Locul al II-lea: Clasele a X-a Științele Naturii intensiv Engleză și a XII-a Științele Naturii
Locul al III-lea: Clasele a X-a Științe Sociale și a IX-a Filologie intensiv Engleză
Mențiuni: Clasele a XI-a Instructor Sportiv și a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză

Felicitări tuturor elevilor noștri și cadrelor didactice care i-au indrumat in a demonstra din plin faptul că Liceul Teoretic Axente Sever este o Școală Eco și mai ales „O Școală Prietenoasă, Deschisă Tuturor”.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>