Trei axentisti se pregatesc de Liga I cu echipa mare a Gazului Metan

Lotul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaș a plecat la sfârșitul săptămânii trecute în cantonament în Spania, timp de două săptămâni. Fotbaliștii antrenați de tehnicianul Edi Iordănescu vor disputa în acest stagiu de pregătire șase partide de verificare impotriva unor echipe de club din Elveția, Germania și Japonia.

Din lotul de jucători deplasat în Spania fac parte și 3 elevi ai Liceului Teoretic Axente Sever. Este vorba de Cristian Avram și de Daniel Nicula din clasa a X-a a profilului de Instructor Sportiv, respectiv Lucian Sâncelean din clasa a XII-a Instructor Sportiv.

Cei 3 juniori sunt considerați cei mai promițători tineri jucători ai Mediașului. Cristi Avram evoluează ca fundaș central, Lucian Sincelean este considerat un mijlocaș central de perspectivă, în vreme ce atacantul Daniel Nicula este cel mai bun marcator al campionatului sub 19 ani.

Lotul alb-negrilor va reveni în țară în data de 24 ianuarie pentru a se pregăti pentru primul joc oficial din 2020, in compania formației Universitatea Craiova.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>