Prima excursie a anului 2020 la LTAS

Ultimul weekend al lunii ianuarie a adus și prima excursie din acest an în unitatea noastră de învățământ. Este vorba de excursia organizată cu ocazia Balului Bobocilor, desfășurat în urmă cu două luni.

A devenit o tradiție ca în fiecare an după Balul Bobocilor, organizatorii și participanții claselor a IX-a să participe la o activitate extrașcolară deosebită, și anume la o excursie în care să se bucure împreună de rodul implicării lor în buna desfășurare a acestui bal.

Ziua de 24 ianuarie a adus ”unirea” bobocilor și a organizatorilor claselor a XI-a, alături de diriginții lor, în deplasarea către Râul Sadului, la aproape 100 de kilometri distanță de municipiul nostru. După un popas la Muzeul Satului din Sibiu, excursioniștii au ajuns la destinație și s-au bucurat din plin de peisajul montan și de zăpada existentă la fața locului. Axentiștii și-au demonstrat abilitățile în practicarea tenisului de masă, a fotbalului și a baschetului pe zăpadă, iar sâmbătă 25 ianuarie au pornit în drumeție în împrejurimi. Între obiectivele vizitate s-au aflat Centrala Hidroelectrică de la Sadu și lacul de acumulare Negovanu.

Absența semnalului de telefonie mobilă le-a permis elevilor noștri să se bucure de peisaje, iar buna dispoziție a fost nelipsită. Duminică 26 ianuarie, după un nou popas la Sibiu, liceenii noștri au revenit la Mediaș, cu regretul că timpul a trecut prea repede, dar în același timp cu speranța că vor urma alte asemenea activități extrașcolare în acest an 2020.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>