Toate drumurile (tenisului de masa) duc la LTAS

Olimpiada Națională a Sportului Școlar (O.N.S.Ș.) și-a desfășurat la finalul lunii ianuarie competițiile în domeniul tenisului de masă. Elevi de gimnaziu și de liceu, practicanți ai acestui sport, s-au reunit pe data de 30 ianuarie 2020 la sala de tenis a Clubului Sportiv Școlar Mediaș.

Unitatea noastră de învățământ a fost la înălțime și la nivel de participare, tenismenii noștri reușind să se califice pentru faza județeană a acestei competiții. Podiumul băieților a fost 100% axentist, pe prima poziție situându-se Andrei Pînzar din clasa a IX-a Instructor Sportiv. El a fost urmat de Andreeas Secetă din clasa a XI-a Filologie intensiv Engleză și de Alin Baltag din clasa a XI-a Științele Naturii.

Și la feminin rezultatele au fost pe măsură. Primul loc a fost ocupat de Mădălina Moga din clasa a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză, iar pe poziția secundă s-a situat Diana Muntean din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză. Cele două axentiste au fost recent premiate de clubul Lions pentru rezultate deosebite în domeniul tenisului de masă.

Cu siguranță Liceul Teoretic „Axente Sever” va rămâne capitala tenisului de masă și pentru etapele următoare ale O.N.S.Ș., faza județeană a acestei competiții urmând a fi găzduite tot de municipiul nostru.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>