Ziua Internationala a Cititului Impreuna, la biblioteca municipala

Ziua de 1 februarie 2020 este sărbătorită anual ca Ziua Internaţională a Cititului Împreună. Cu acest prilej milioane de oameni din peste 100 de țări citesc cu voce tare împreună şi împărtăşesc poveşti pentru a promova cititul.

Biblioteca Municipală Stephan Ludwig Roth a sărbătorit vineri 31 ianuarie Ziua Internațională a Cititului Împreună. Cu acest prilej a avut loc o lectură publică la sediul său din Piața Regele Ferdinand I, la care au participat actrițele Gabriela Feher, Iulia Oltean și Luciana Rus, de la Trupa de teatru „Noi …și Atât“. Lor li s-au alăturat elevii claselor a IX-a și a X-a Filologie intensiv Engleză de la Liceul Teoretic Axente Sever, însoțiți de doamna profesoară Aura Lăpădat.

Iulia Oltean s-a aflat într-o triplă ipostază cu ocazia Zilei Internaţionale a Cititului Împreună, aceea de elevă în clasa a XII-a Filologie a unității noastre de învățământ, de actriță a trupei de teatru „Noi …și Atât“, precum și aceea de prezentatoare a știrilor de la postul de televiziune Nova Tv.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>