O viață dedicata Liceului Axente … si numaratoarea continua

Orice instituție școlară este un organism viu și dinamic, în care deopotrivă profesorii, elevii, părinții și personalul auxiliar își unesc eforturile pentru bunul mers al instituției și își lasă amprenta de neșters asupra locurilor și oamenilor. Unitatea noastră de învățământ are destule exemple de cadre didactice care au început ca elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. Dar nu este numai cazul profesorilor, ci se aplică și personalului auxiliar al școlii.

Cel mai bun exemplu prin care „omul sfințește locul” este doamna secretară a Liceului Teoretic „Axente Sever”, Mirela Prișcă. Vineri 21 februarie 2020 Doamna Mirela a sărbătorit trei decenii de activitate neîntreruptă ca secretară a unității noastre de învățământ.

Iar acest moment festiv a fost punctat cum se cuvine, alături de membrii familiei, de prieteni, de colegii din liceu și de la celelalte unități de învățământ din municipiul Mediaș și din zona de nord a județului, precum și de la Inspectoratul Școlar Județean Sibiu. Gazda evenimentului, Doamna Mirela, a fost la înălțime, în port popular din care s-a distins tradiționala ie (la fel ca și membrii familiei și alți invitați) și a fost sufletul petrecerii care s-a întins până târziu în noapte.

Emoțiile au copleșit-o pe Doamna Mirela atunci când invitații au surprins-o cu daruri de suflet și mai ales în momentele în care, de peste Oceanul Atlantic a intervenit fiul Doamnei Mirela, profesorul Horațiu Tudor, și fiicele acestuia, Briana și Selena.

Doamna Mirela Prișcă este absolventă a Liceului Teoretic „Axente Sever”, și din cei 42 de ani de activitate, 30 au fost dedicați unității noastre de învățământ. Doamna Mirela a colaborat cu 4 directori ai liceului nostru, doamnele Doina Diac, Maria Muntean, Eugenia Munteanu și actuala directoare Ana-Maria Agîrbiceanu.

Numărătoarea continuă, deoarece Doamna Mirela poate fi găsită la locul de muncă de luni până vineri, la secretariatul Liceului Teoretic „Axente Sever”.

prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>