Cea mai frumoasă axentista sahista, locul III la O.N.S.S.

Faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la șah s-a desfășurat marți 25 februarie 2020 la Biblioteca Astra din municipiul Sibiu. La această competiție s-au calificat 8 elevi de la școlile generale și liceele din municipiul Mediaș.

Liceul Teoretic „Axente Sever” a fost reprezentat de Timeea Suciu, elevă în clasa a XI-a a profilului de Filologie intensiv Engleză. Axentista noastră a încheiat concursul pe poziția a treia a clasamentului, fiind devansată de două șahiste sibiene. Chiar dacă nu s-a calificat la olimpiada națională de șah, Timeea Suciu a demonstrat mult calm și stăpânire de sine, premise care îi permit să obțină calificarea pentru anul viitor.

Timeea Suciu este elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Axente Sever” și este legitimată la clubul Tera-Șah Mediaș, fiind pregătită de antrenorul Emil Deliman.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>