”Eroii” axentisti de la Olimpiada de istorie

Sâmbătă 7 martie 2020 Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu a găzduit olimpiada județeană de istorie pentru clasele VIII – XII. Unitatea noastră de învățământ a fost reprezentată de 10 elevi care, asemenea eroilor antichității de la Termopile, s-au străduit să-și demonstreze din plin cunoștințele și au reușit să obțină cele mai bune rezultate din zona de nord a județului nostru.

În acest sens, cele mai mari performanțe au fost reușite la clasa a XI-a, unde Nicoleta Dîmbean din clasa a XI-a Științe Sociale a obținut premiul al III-lea. De asemenea prietena și colega ei de bancă, Persida Turuș a obținut mențiune.

Tot mențiune a obținut Diana Nicula din clasa a X-a Științe Sociale, care s-a clasat pe poziția a 4-a, la egalitate de puncte cu o elevă de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr. O altă mențiune i-a fost acordată Iuliei Pietraru din clasa a XII-a Filologie intensiv Engleză.

La capitolul rezultatelor meritorii mai pot fi nominalizați Vlad Herța și Denisa Moga din clasa a XII-a Științe Sociale, alături de axentistele clasei a IX-a Științe Sociale, aflate la debutul unei asemenea competiții: Ștefania Oniga, Raluca Popa-Crăciun și Silvia Szakacs.

Felicitări „eroilor” liceului nostru care au reușit să obțină cele mai bune rezultate din zona de nord a județului Sibiu, și așteptăm încrezători rezultate și de la alte olimpiade județene care se desfășoară în această perioadă.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>