Pumnii de aur ai Cameliei Streza i-au adus aurul la kickboxing

Anul 2020 păstrează numeroase provocări pentru Camelia Streza, elevă în clasa a XII-a Științe Sociale de la Liceul Teoretic „Axente Sever”. În afara examenului maturității, pe care axentista noastră îl va susține peste 3 luni, pasiunea Cameliei din ultimii 2 ani a fost și rămâne kickboxingul.

Camelia Streza practică acest sport în cadrul clubului Dragon Fight Academy Mediaș și a participat la două competiții la începutul acestui an 2020. Este vorba de Cupa Firegym Cetatea Rodna, desfășurată luna trecută, și de Cupa Avis 3000, care a avut loc pe 8 martie la Deva. La această din urmă competiție au participat 30 de cluburi din toată țara. Cupa Avis 3000 a adus cu sine medalia de aur pentru Camelia Streza.

Camelia Streza este legitimată la clubul Dragon Fight Academy Mediaș și este pregătită de antrenorul Mircea Mihai. Sportiva axentistă își dorește să imbine cu succes atât competițiile de kickboxing (următoarea ar putea fi Cupa CFR Simeria din 4 aprilie) cât și pregătirea pentru examenul de Bacalaureat. Noi îi dorim mult succes atât pe plan școlar cât și în domeniul sportului ei preferat, kickboxing-ul.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>