Masuri care se impun in aceasta perioada

Dragi elevi, dragi părinți,

Dacă s-a luat o măsură atât de radicală precum cea a închiderii școlilor în perioada 11-22 martie 2020, înseamnă că situația chiar o impune. De aceea este indicat să nu tratați aceste zile ca fiind unele de vacanță, pentru că nu asta reprezintă ele: ele sunt, mai degrabă, o perioadă în care dăm, cu toții, un examen/ o probă de RESPONSABILITATE.

Așadar, dragi elevi, este important să rămâneți la domiciliu, oricât de mare ar fi tentația de a ieși „în lume”. Citiți, scrieți, pictați, sprijiniți-vă părinții în gospodărie etc., adică relaxați-vă frumos și sănătos, STÂND ACASĂ.

În același spirit, dragi părinți, este de dorit să îi ajutați pe copii să înțeleagă de ce trebuie respectată cerința de a nu mai ieși, în aceste zile, pe străzi, în cluburi, în cafenele, magazine etc.

Dacă toți ne conformăm și acționăm în același sens, ne protejăm propria sănătate, ca și sănătatea celor dragi. E mult mai bine să prevenim, știm cu toții asta…

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>