50 de axentisti au participat online la campania Move Week 2020

Vineri 22 mai 2020 Liceul Teoretic “Axente Sever”, în colaborare cu Federația Română Sportul pentru Toți a  organizat campania Move Week 2020. Activitatea s-a desfășurat în mediul online, prin intermediul rețelei Zoom.
50 de elevi ai unității noastre de învățământ, coordonați de doamna profesoară Miredda Câmpean,  s-au conectat pe platformă și au efectuat  mai multe exerciții și antrenamente cardio. Partenerii liceului medieșean au fost Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și Centrul Școlar de Educație Incluzivă Numărul 2 Sibiu.
Move Week reprezintă cea mai mare campanie europeană pentru promovarea sportului și a mișcării fizice și a impactului pozitiv al acestora asupra societății europene. Move Week este deschisă participării pentru toată lumea pornind din micile comunități rurale până la marile aglomerări urbane, de la nordul la sudul Europei, din asociații și cluburi sportive din școli și universități.

prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>