Samira Armenean, karatista care a dat … lovitura la limba engleză

Samira Armenean este elevă în clasa a X-a a profilului de Științele Naturii intensiv Engleză de la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Pe parcursul clasei a IX-a (dar și în anii de gimnaziu) pasiunea Samirei a fost și a rămas karate-ul, ea fiind componentă a clubului sportiv Ippon Mediaș.
Perioada pandemiei a întrerupt însă competițiile sportive, motiv pentru care Samira s-a remarcat și prin rezultate deosebite în activități școlare.
Astfel, în lunile mai și iunie Palatul Copiilor din municipiul Sibiu a organizat un concurs interdisciplinar de eseuri, numit „Cultură și civilizație engleză, franceză, germană, spaniolă”.
La acest concurs au participat elevi de la majoritatea unităților de învățământ preuniversitar din județul nostru. Samira Armenean a reprezentat liceul nostru la secțiunea de eseuri, având ca temă „Culori, sunete si tradiții” (Colours, sounds and traditions).
Samira a fost îndrumată de doamna profesoară Iulia Mărginean și a impresionat juriul Palatului Copiilor, obținând Premiul I la limba engleză.
O felicităm pe Samira Armenean pentru rezultatul obținut și pentru abilitatea de a îmbina activitățile școlare cu cele extrașcolare, și-i dorim vacanță plăcută.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>