Comunicat începere an scolar 2020-2021

Dragi elevi, dragi părinți,

începem un nou an școlar plin de emoții și de provocări pentru fiecare dintre noi. Prioritatea noastră ca și instituție de învățământ este să-i păstrăm pe toți elevii în deplină siguranță, fără a îngreuna viața părinților noștri. De aceea indemnul nostru este ca elevii să păstreze normele de igienă și distanțarea fizică necesare pentru a ne proteja pe fiecare dintre noi.

În acest sens luni 14 septembrie, anul școlar va debuta fără festivitatea tradițională de deschidere. Pentru a limita aglomerarea elevilor, am decis ca aceștia să fie chemați la școală la ore diferite. Astfel, elevii claselor a XII-a se vor prezenta în liceu la ora 8.00, elevii claselor a XI-a vor veni de la ora 9, elevii claselor a X-a de la ora 10, iar elevii claselor a IX-a vor fi prezenți de la ora 11.

Vă asigurăm că, în tot ceea ce se întâmplă și în tot ceea ce vă propunem, așezăm pe primul plan interesul elevilor noștri, fără discriminare, fără interese personale, conduși doar de dorința de a găsi calea cea mai bună spre păstrarea sănătății și, în aceeași măsură, a calității educației oferite.

Vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră continuă, deoarece ne străduim să facem ceea ce este mai bine pentru toți elevii și angajații noștri în aceste momente dificile.

Suntem convinși că prin colaborarea deplină dintre elevi, cadre didactice, părinți și comunitatea locală, vom reuși să trecem cu bine peste provocările noului an școlar 2020 – 2021.

prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>