Karatistii LTAS, campioni mondiali in Polonia

În perioada 10-13 septembrie orașul polonez Szczecin a găzduit a doua ediție a Cupei Mondiale de Karate WUKF. La competitie au participat 400 de sportivi din 16 țări, între care și țara noastră. Din lotul național al României au făcut parte 4 sportivi ai clubului Ippon Mediaș, pregătiți de antrenorii Dora Maria Hanga și Doru Țichindelean. Este vorba de gemenii Andrei și Mihai Toma, respectiv de Iulia Ivan și Sabina Rotariu.

Primii 3 sportivi sunt elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. Andrei și Mihai Toma sunt elevi în clasa a X-a Filologie intensiv Engleză și au concurat la categoria 14-15 ani. Cei doi au obținut locul I la kumite pe echipe, iar la kumite individual Mihai s-a clasat pe poziția a treia în vreme ce Andrei a terminat competiția pe prima poziție.

La categoria 16-17 ani Iulia Ivan din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză a confirmat rezultatele bune obținute în ultimii ani. Astfel Iulia a obținut locurile I și III la kumite pe echipe, iar la kumite individual s-a situat pe locul I. De asemena Iulia Ivan a participat și la competiția de kata individual, unde s-a clasat pe poziția a treia.

Îi felicităm pe sportivii axentiști care s-au dedicat acestui sport pe care îl practică în cadrul clubului Ippon Mediaș, precum și pe antrenorii lor.  Îi felicităm pentru faptul că reprezintă cu cinste și onoare municipiul Mediaș și le dorim în continuare cât mai multe succese pentru naționala României.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>