Iulia Mărginean și Silvia Obrejan, medaliate la Crosul Botosaniului

După o perioadă lungă de intrerupere din cauza pandemiei de covid, atletismul și-a reintrat in drepturi. Sâmbătă 26 septembrie municipiul Botoșani a găzduit Ediția 2020 a Campionatului Național de cros pentru copii și juniori. Competiția s-a desfășurat în pădurea Rediu, fiind organizată de Federația Română de Atletism în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Atletism Botoșani. La campionatul național de cros au participat 6 atlete ale Clubului Sportiv Școlar Mediaș.

Trei dintre atlete sunt pregătite de antrenorul Vasile Hermann. Este vorba de Iulia Mărginean și Silvia Obrejan de la Liceul Teoretic „Axente Sever„, precum și de Daria Mărginean de la Școala Națională de Gaz. Cele 3 sportive ale Clubului Sportiv Școlar Mediaș au alergat atât la individual cât și pe echipe, la categoria Under 18 ani. Atletele s-au clasat pe podium la competiția pe echipe, încheind pe poziția a 3-a la 4000 de metri.

Lor li se adaugă alte 3 atlete ale clubului medieșean, pregătite de antrenorul Vasile Ibășfălean. Acestea sunt Sorina Sima și Diana Comnac de la liceul nostru, respectiv Alexandra Hudea de la Școala Gimnazială numărul 7. Sorina, Diana și Alexandra au concurat la categoria de junioare 3 (Under 16 ani) și au terminat concursul pe locul al doilea la categoria 3000 de metri

Iulia Mărginean și Sorina Sima sunt eleve în clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză, iar Silvia Obrejan și Diana Comnac studiază la profilul de Instructor Sportiv, în clasa a XI-a, respectiv a IX-a.

Iulia Mărginean și Silvia Obrejan vor concura în primul weekend al lunii octombrie la Câmpulung Moldovenesc în finala Campionatului Național de alergare montană pe distanță lungă. Le dorim tuturor sportivelor axentiste mult succes și rezultate cât mai bune în continuare atât în domeniul atletismului cât și în domeniul școlar.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>