Axentistii revin la cursuri

Stimați elevi, dragi părinți,

vă anunțăm cu bucurie faptul că începând de luni 19 octombrie 2020, elevii de la profilul teoretic al liceului nostru (clasele de matematică-informatică intensiv informatică, științele naturii, filologie intensiv engleză și științe sociale) vor reveni la cursuri față în față.

În ceea ce privește clasele profilului vocațional (instructor sportiv), acestea vor funcționa încă o săptămână (19-25 octombrie 2020) în scenariul roșu (100% online). Ulterior, din 26 octombrie clasele profilului de instructor sportiv vor trece la sistemul hibrid, cu 50% elevi prezenți la cursuri și restul online, prin rotație la interval de o săptămână.

Motivele acestei decizii sunt legate de faptul că se limitează astfel posibilitatea transmiterii virusului Sars-Cov 2, în condițiile în care elevii de la profilul vocațional participă frecvent la competiții naționale și internaționale, reprezentând cu cinste unitatea noastră de învățământ și cluburile la care sunt legitimați.

Liceul Teoretic „Axente Sever” este și va rămâne, așa cum o spune deviza noastră, „O școală prietenoasă, deschisă tuturor”.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>