Medalii in Cupa Romaniei pentru karatistii LTAS

În perioada 20-22 noiembrie 2020 sala sportivă a Școlii gimnaziale numărul 5 din municipiul Mediaș a găzduit Cupa României la Karate WUKF. Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Ippon Mediaș în colaborare cu Federația Română de Karate WUKF. Cupa României a reunit aproape 250 de sportivi pe toate categoriile de vârstă, de la cluburi din toată țara.

O parte dintre acești 250 de sportivi provin de la clubul Ippon Mediaș și sunt pregătiți de antrenorii Dora Maria Hanga și Doru Țichindelean. 5 dintre karatiștii clubului Ippon sunt elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever” și au concurat pe parchetul sălii sportive a Școlii gimnaziale numărul 5. Este vorba de gemenii Andrei și Mihai Toma din clasa a X-a filologie intensiv Engleză, de Paul Krauss din clasa a X-a Matematică Informatică, de Samira Armenean din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză și de Iulia Ivan din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză.

Axentiștii clubului Ippon au obținut o serie de rezultate remarcabile la actuala ediție a Cupei României la Karate WUKF. Astfel, Paul Krauss a încheiat competiția pe locul al doilea la kata băieți, categoria 16-17 ani. La aceiași categorie de 16-17 ani Iulia Ivan a obținut locul I la kata fete, respectiv poziția a doua la kumite fete. Remarcăm și performanța Samirei Armenean, care s-a clasat pe locul al doilea la kata fete, la categoria 14-15 ani. Samira a devenit în urmă cu două săptămâni posesoarea centurii negre în domeniul artelor marțiale, ea fiind legitimată de mai bine de 11 ani la clubul Ippon Mediaș.

Îi felicităm pe sportivii axentiști care s-au dedicat acestui sport pe care îl practică în cadrul clubului Ippon Mediaș, precum și pe antrenorii lor.  Îi felicităm pentru faptul că reprezintă cu cinste și onoare municipiul Mediaș și le dorim în continuare cât mai multe succese.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>