Corpul C al liceului nostru, 100% funcțional

Anul 2020 a marcat realizarea mai multor investiții la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Investițiile au fost realizate de primăria municipiului Mediaș și finanțate de la bugetul local, și au vizat asfaltarea curții unității noastre de învățământ, amenajarea unor locuri de parcare moderne și reabilitarea corpului de clădire C. În acest sens a fost instalată o centrală termică pentru corpul C, au fost modernizate biblioteca liceului și sala festivă, și au fost create două noi săli de curs. Una dintre săli va găzdui o clasă a unității noastre de învățământ iar o altă sală va avea o destinație specială, devenind cabinetul Mihai Eminescu. Primarul municipiului Mediaș Gheorghe Roman a vizitat joi 10 decembrie unitatea noastră de învățământ și s-a arătat mulțumit de rezultatele investițiilor atât în corpul C cât și asupra felului în care se prezintă liceul nostru. Mulțumim comunității locale, mulțumim primăriei municipiului Mediaș pentru buna colaborare cu Liceul Teoretic „Axente Sever”, și ne dorim ca această colaborare să fie una fructuoasă și în anul 2021.

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>