Axentistele de la CSS Medias au reluat competitiile de handbal

Jumătatea lunii ianuarie a anului 2021 a adus cu sine reluarea competițiilor la handbal feminin junioare 1. În acest sens lotul formației Clubului Sportiv Școlar Mediaș, pregătit de antrenorii Mihai Moldovan și Maria Popovici au participat la un turneu oficial găzduit de municipiul Râmnicu Vâlcea în perioada 15-18 ianuarie. Echipa CSȘ Mediaș face parte din Grupa E, alături de formațiile Dinamo Brașov, Corona Brașov și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Față de perioada de dinaintea pandemiei, lotul formației CSȘ Mediaș cuprinde mai multe eleve ale Liceului Teoretic Axente Sever. Cele mai multe componente sunt eleve în clasa a XI-a, referindu-ne aici la Andreea Duma, Alexia Jiga și Denisa Szabo de la Științele Naturii intensiv Engleză, Andreea popescu și Cristina Țârca de la clasa de Instructor Sportiv și Andreea Roman din clasa de științe Sociale, Adina Tudor de la Filologie fiind în acest moment accidentată.

Lor li se adaugă Teodora Păucean din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză și un grup de eleve din clasa a IX-a. Este vorba de Andreea Albu și Vanessa Micu din clasa de Instructor Sportiv, respectiv de Mihaela Berchi din clasa de Matematică Informatică.

Axentistele noastre au regăsit bucuria de a se reuni ca echipă și de a juca din nou cu multă pasiune. CSȘ Mediaș a obținut o victorie și două înfrângeri în turul de campionat de la Râmnicu Vâlcea și au șansa de a se califica la turneul final. Returul acestor partide se va desfășura la jumătatea lunii februarie și le dorim mult succes în continuare.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>