Iulia Marginean, două medalii de bronz la campionatele naționale de atletism

În zilele de 5 și 6 martie 2021 sala “Ioan Soter” din București a găzduit întrecerile Campionatului Național pentru juniori 2 la atletism, corespunzător categoriei de vârstă sub 18 ani. Probele au constat în alergări de la 60 de metri la 3000 de metri, precum și în înălţime, prăjină, lungime, triplusalt, greutate și ștafetă.

Municipiul Mediaș a fost reprezentat de atleți ai Clubului Sportiv Școlar, pregătiți de antrenorii Vasile Hermann și Vasile Ibășfălean. Trei dintre atletele participante la Campionatul Național de Atletism juniori 2 sunt eleve ale Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de Diana Comnac din clasa a IX-a Instructor Sportiv și de Sorina Sima și Iulia Mărginean, ambele din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză.

Cele mai bune rezultate pentru CSȘ Mediaș și pentru liceul nostru au fost obținute de Iulia Mărginean. Aceasta a participat la două finale, de 1500 și respectiv de 3000 de metri, în ambele clasându-se pe poziția a treia.

Le felicităm pe sportivele Clubului Sportiv Școlar Mediaș și pe antrenorii acestora și le dorim mult succes și rezultate cât mai bune în continuare atât în domeniul atletismului cât și în domeniul școlar. 

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>