Un nou martisor muzical marca Roxana Gherman

O elevă din clasa a IX-a Științe Sociale de la liceul nostru confirmă faptul că poate deveni o voce emblematică în muzica românească.

Deși are doar 15 ani, Roxana Gherman este o obișnuită a concursurilor și festivalurilor muzicale, iar cele din mediul online îi priesc. La începutul acestui an axentista noastră a obținut locul al doilea la concursul „All for one, one for all” organizat de Asociația Culturală Româno-Italiană „Veronica Arts”. La acest concurs Roxana a interpretat o piesă care a câștigat concursul Eurovision din 2014, „Rise like a Phoenix”.

Luna martie i-a adus Roxanei Gherman un mărțișor muzical de excepție. Eleva noastră a participat la concursul „Mărțișoare Muzicale 2021” sub egida Euro Music cu o piesă dintr-un cu totul alt registru. Roxana a interpretat piesa „Floare delicată” din repertoriul Addei, o piesă deopotrivă frumoasă și plină de sensibilitate. Prestația Roxanei a fost apreciată de juriu, axentista noastră obținând o mențiune specială.

O felicităm pe Roxana pentru acest nou premiu și îi dorim succes la următoarele concursuri din acest an 2021.

 

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>