Cele mai frumoase filoloage din LTAS, vestitoarele primaverii

Un zâmbet, o floare, o urare, și primăvara se apropie. Vestitorii primăverii au fost elevii clasei a XII-a Filologie de la Liceul Teoretic „Axente Sever”, îndrumate de doamna profesoară Monica Stamate.

Marcând sărbătorile primăverii și ziua de 8 Martie, axentistele noastre au vizitat Căminul pentru persoane vârstnice Sfântul Mihail Mărturisitorul și au adus bucuria și speranța de mai bine vârstnicilor din această unitate.

Diana Rotaru, Iulia Șerban și Andreea Muntean au recitat poezii de primăvară și împreună cu restul colegilor au oferit flori persoanelor vârstnice, trezindu-le acestora emoții profunde, amintiri dar și convingerea că nu sunt uitați de cei dragi.

Căminul pentru persoane vârstnice Sfântul Mihail Mărturisitorul a fost inaugurat în 2018 in parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș și este administrat de părintele Cornel Pițigoi.

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>