Vestitorii eco ai primaverii la LTAS

După cum știm luna martie dă semnalul venirii primăverii, și nu întâmplător ziua de 1 martie însemna anul nou în Roma Antică. Unul dintre simbolurile specifice lunii martie este mărțișorul.

Chiar dacă situația epidemiologică la nivel național este una prea puțin îmbucurătoare, totuși elevii Liceului Teoretic „Axente Sever” nu s-au lăsat descurajați. Și pentru că unitatea noastră de învățământ este o Școală Eco, axentiștii noștri și-au dovedit din plin creativitatea în realizarea și confecționarea unor simboluri ale primăverii din materiale reciclabile.

În acest sens elevii liceului nostru au marcat zilele de 1 Martie și de 8 Martie prin aducerea la viață a unor obiecte ieșite din uz, cum ar fi de exemplu o roată de bicicletă devenită ceas, sau pet-uri cărora li s-a găsit o utilitate neașteptată. Creațiile axentiștilor noștri s-au materializat într-o expoziție pe holul unității noastre de învățământ, expoziție dedicată sărbătorilor lunii Martie și implicit venirii primăverii. Expoziția noastră cuprinde și două panouri cu mărțișoare eco, iar elementul comun al expoziției il constituie coloritul viu și dătător de speranță.

Îi felicităm pe elevii liceului nostru pentru creativitatea și ingeniozitatea de care dau dovadă, și vă dorim tuturor o primăvară frumoasă.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>