Clasa a XI-a Filologie l-a aniversat pe Thomas Mann

Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la naşterea scriitorul şi eseistul german Thomas Mann, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția Cultură, Învățământ, Sănătate, Tineret, Sport, Turism, Relații Publice și Relația cu ONG, a organizat în ziua de 7 iunie 2021 manifestarea cu titlul ,,Thomas Mann – 145 de ani de la naştere”, alături de elevii clasei a XI-a Filologie Intensiv Engleză, de la Liceul Teoretic ”Axente Sever”, îndrumați de prof. Viorica Vincze.

În cadrul evenimentului, elevii au vizionat un montaj video dedicat personalităţii lui Thomas Mann, privind viaţa şi activitatea marelui romancier german şi a fost prezentată cartea „Alteţă regală”, un roman a cărui acțiune se desfășoară pe fundalul evenimentelor politice de la începutul secolului XX, într-un mic principat german.

Evenimentul s-a desfăşurat în mediul online. 

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>