6 axentiste, premiate de Primăria Mediaș

Miercuri 16 iunie 2021 la sediul Primăriei Mediaș au fost premiați 8 elevi din municipiul nostru care au obținut rezultate excepționale la etapele naționale și internaționale ale unor concursuri școlare și extrașcolare. Este vorba de două eleve de gimnaziu și de 6 eleve ale Liceului Teoretic „Axente Sever”.

Trei dintre axentistele noastre au reușit performanțe excepționale în competiții sportive, și ne referim aici la Samira Armenean (din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză) și Iulia Ivan (din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză) în domeniul karate-ului, respectiv atleta Iulia Mărginean, elevă în clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză. Lor li se adaugă Alexandra Șimon din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză, alături de Daniela Beldean și Daniela Călin din clasa a XII-a Științele Naturii, acestea din urmă obținând rezultate deosebite la Simpozionul Internațional „Apa – un miracol”.

Elevii au primit din partea primarului municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, diplome de performanță, dar și sume de bani. De bursele de performanță beneficiază elevii care au obținut locurile I, II sau III la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare naționale organizate de către Ministerul Educației și Cercetării, la etapele naționale ale competițiilor și concursurilor cultural artistice, cu caracter sportiv sau cu caracter tehnico-științific, de nivel național, organizate de către minister sau care s-au calificat la un concurs internațional.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>