Iulia Marginean pe podiumul de pe Cluj Arena

În perioada 3-4 iulie 2021 municipiul Cluj Napoca a găzduit a 66-a ediție a Campionatelor Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter”. La această competiție au participat sportivi din țara noastră, dar și din Republica Moldova sau Serbia.

Una dintre sportivele care a reprezentat Mediașul și implicit Clubul Sportiv Școlar Mediaș a fost atleta Iulia Mărginean, elevă a Liceului Teoretic „Axente Sever” în clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză.

Iulia a participat la proba ei preferată de 1500 de metri și s-a clasat pe locul al treilea cu timpul de 4 minute, 30 de secunde și 69 de sutimi, un nou record personal. Performanța Iuliei este cu atât mai mare cu cât sportiva medieșeană se află la categoria Junioare 2 și a concurat la o categorie superioară, respectiv la seniori.

O felicităm pe axentista noastră și pe antrenorul acesteia Vasile Herman de la Clubul Sportiv Școlar Mediaș pentru această performanță deosebită și îi dorim rezultate cât mai bune și la următoarele competiții la care va participa în această vară.

Următoarea competiție pentru Iulia Mărginean va fi Campionatul Național sub 18 ani care va avea loc la Pitești în perioada 16-17 iulie.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>