LTAS, al 4-lea liceu din județ la Bac

Ziua de 5 iulie 2021 a adus și mult așteptatele rezultate la examenul național de Bacalaureat. Ca de fiecare dată, Liceul Teoretic „Axente Sever” se dovedește a fi cea mai bună unitate de învățământ din zona de nord a județului Sibiu. Axentiștii noștri au trecut cu brio examenul maturității, 147 de elevi din cei 155 inscriși reușind să promoveze Bacalaureatul. Au fost respinși 5 candidați din promoția 2021 și alți 3 din promoțiile anterioare, ceea ce a dus la cel mai bun procent de promovabilitate din ultimii ani, acela de 94,83.

Acest procent aduce unitatea noastră de învățământ pe un excelent loc 4 în topul liceelor din județul Sibiu, după colegii de tradiție din municipiul Sibiu, precum Colegiul Samuel von Brukenthal, Colegiul Gh. Lazăr și Colegiul Octavian Goga. Liceul Teoretic „Axente Sever” se clasează înaintea altor licee de prestigiu precum Colegiul Pedagogic Andrei Șaguna, Colegiul Economic Gh Barițiu sau Liceul Teoretic Onisifor Ghibu.

Ne bucurăm pentru rezultatele absolvenților Liceului Teoretic Axente Sever, care au ridicat unitatea noastră de învățământ între primele 4 ale județului Sibiu, îi felicităm pentru performanța lor, pentru buna lor pregătire și pentru responsabilitatea de care au dat dovadă în promovarea examenului maturității. Le dorim succes pe viitor și sperăm ca acest procent de aproape 95% să crească în urma soluționării contestațiilor.

Rezultatele finale ale examenului național de Bacalaureat vor fi afișate vineri 9 iulie 2021.

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>