Iulia Marginean și Alexandra Hudea, performerele Mediasului la Campionatul de Atletism de la Pitesti

În perioada 16-17 iulie 2021 stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit a 51-a ediție a Campionatelor Naționale sub 18 ani, rezervate cadeților. Competiția a reunit speranțele atletismului românesc, participând juniori de la toate cluburile din țară și chiar și din Bulgaria.

Municipiul Mediaș a fost reprezentat de sportivii Clubului Sportiv Școlar Mediaș, îndrumați de antrenorul Vasile Herman, care s-a bazat la acest campionat și pe eleve ale Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de Iulia Mărginean din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză și de Diana Comnac din clasa a X-a Instructor Sportiv.

Iulia Mărginean a confirmat speranțele antrenorului Vasile Herman și a obținut două medalii de aur la probele de 1500 și respectiv 3000 de metri. La proba de 3000 de metri Iulia a fost secondată de o altă sportivă a CSȘ Mediaș, Alexandra Hudea, aceasta din urmă câștigând proba feminină de 5000 de metri.

Le felicităm pe axentistele noastre, pe Alexandra Hudea și pe antrenorii acestora Vasile Herman și Vasile Ibășfălean pentru aceste performanțe deosebite și le dorim rezultate cât mai bune și la următoarele competiții la care vor participa in această vară.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>